English

Pellentesque aliquam ligula libero, vitae imperdiet diam porta vitae. sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Data Interpretation

Donec tincidunt consectetur orci at dignissim. Proin auctor aliquam justo, vitae luctus odio pretium scelerisque.

Computer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Quantitative Aptitude

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Quantitative Aptitude

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Quantitative Aptitude

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Quantitative Aptitude

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Quantitative Aptitude

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Quantitative Aptitude

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Vestibulum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Vestibulum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Vestibulum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

PRACTICE QUESTIONS



Soloutions1 Report

Give Expression

1.Which tag is used to create clickable link?

Ans: <a>

2.Which tag is used to specify a list of prefined options for input controls?

Ans: <datalist>

3. Which HTML element is used to display a scalar measurement within a range?

Ans: <meter>

4.Choose the correct HTML element to define important text?

Ans: <strong>

5.______ element in HTML5 is used to indicate that text has been added to the document.?

Ans: <ins>

6.______ attribute used in <table> element sets the width, in pixels, between the edge of a cell and its content

Ans: cellpadding

7.Which attribute specifies the stack order of an element?

Ans: z-index

8.Which property controls scrolling of an image in background?

Ans: background-attachment.

9.What is default value of position property?

Ans: static

10.Which CSS has highest priority?

Ans: inline